Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Tunnel

Vanaf 8495,-

De Element4 Sky Large Tunnel is een imposante tunnelgashaard die ruimtes verbindt en een ruimtelijk effect creëert. Deze haard, onderdeel van de veelzijdige Sky-serie van Element4, biedt een realistisch vlambeeld en diverse aanpassingsmogelijkheden voor verschillende interieurs.

Artikelnummer: 82161242827b-1-3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Large Tunnel is een opvallende tunnelgashaard die, door zijn verticale design met glazen panelen aan beide zijden, twee ruimtes met elkaar verbindt. Dit model, onderdeel van de diverse Sky-serie van Element4, biedt een realistisch vlambeeld en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en opties.

 

Architecten tonen unanieme waardering voor de Element4 Sky T-serie, inclusief deze tunnelversie, vanwege de veelzijdigheid ervan. Deze serie biedt mogelijkheden voor diverse combinaties en inrichtingen, waardoor het een voorkeurskeuze is voor architecten die op zoek zijn naar functioneel en esthetisch verantwoorde haarden.

 

Optioneel kan de Sky T gashaard worden uitgerust met een Realflame Burner, waarmee een uiterst realistisch vlambeeld wordt gegarandeerd, in combinatie met levensechte houtstammen. Dit zorgt voor een prachtig vlammenspel dat het natuurlijke karakter van een houtvuur nabootst.

 

De Element4 Sky Large Tunnel, een inbouwgashaard, is een antwoord op de vraag naar indrukwekkende roomdividers. Met zijn verticale landschapsvorm en glazen panelen aan voor- en achterzijde biedt deze haard een doorkijkoptie, wat een visueel ruimtelijk effect geeft. Beschikbaar in verschillende varianten met afmetingen van maar liefst 160 cm hoog en 72,4 cm breed, garandeert deze haard een onbelemmerd zicht op het natuurlijke vlammenspel.

 

Element4 heeft de propaanbranders van de Realflame Burner verbeterd, waardoor haarden met deze brander een extreem realistisch vuurbeeld bieden dat bijna niet te onderscheiden is van een aardgasvuur. Deze haard is onderdeel van de veelzijdige Sky-serie gesloten gashaarden van Element4, waarmee het diverse toepassingsmogelijkheden biedt voor verschillende ruimtes en behoeften.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13.7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas