Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi115/55S

Vanaf 7840,-

Kalfire Gi haarden zijn voorzien van Gi-technologie, wat resulteert in prachtige vlammen met minder gasverbruik en standaard Ember Glow (dynamisch gloedbed) voor een optimale vuurervaring. Keuzes voor binnenwerken en inbouwkaders bieden personalisatiemogelijkheden voor esthetiek en stijl, terwijl de bediening zowel met een afstandsbediening als via een app mogelijk is.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden met Innovatieve Technologie

 

Kalfire Gi haarden zijn standaard uitgerust met de revolutionaire Gi-technologie, wat zorgt voor een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de indrukwekkende vlammen, draagt de ingebouwde Ember Glow (dynamische gloedbed) standaard bij aan een optimale vuurbeleving. Optioneel kunnen extra functies zoals NSG (vonken boven de vlammen), verschillende binnenwerken en inbouwkaders worden gekozen. Op deze manier kan de haard volledig worden afgestemd op het gewenste ontwerp en persoonlijke smaak. Bediening gebeurt eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken voor Sfeerbepaling

 

Het binnenwerk van de haard speelt een cruciale rol in het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in werking is. Bij de Kalfire Gi115/55S is er keuze tussen een vlak of design binnenwerk, en tevens een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Diversiteit in Design

 

Inbouwkaders bieden ruimte voor variatie in inbouwdiepte en vormen daarmee een oplossing voor verschillende ontwerpen. Voor dit specifieke model kan er gekozen worden tussen een inbouwkader met een diepte van 3 of 7 cm, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas