Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 2

Vanaf Op aanvraag

Deze vrijstaande design haard, aanpasbaar in diverse afmetingen, onderscheidt zich door een luxueus lederen plateau, geavanceerd onderdruksysteem voor rookafvoer, en een unieke integratie van een kantelend plateau waardoor de tv tevoorschijn komt, wat functionaliteit en elegantie combineert in één ontwerp.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze veelzijdige design haard is beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor aanpassing aan diverse ruimtes mogelijk is. Het kenmerkende element van deze vrijstaande haard is het luxueuze lederen plateau, dat een ongeëvenaarde elegantie en verfijning toevoegt aan het ontwerp. Dit hoogwaardige materiaal vormt een uitnodigend oppervlak rondom de haard en draagt bij aan de exclusieve uitstraling.

 

Om te zorgen voor een discrete en efficiënte afvoer van rookgassen, maakt deze haard gebruik van een geavanceerd onderdruksysteem. Hierdoor worden de rookgassen ondergronds gecontroleerd afgevoerd, wat niet alleen zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke oplossing maar ook voor een functionele en veilige verwerking van de rook.

 

Een opmerkelijke functie van deze haard is de integratie van een televisie. Zodra de tv wordt ingeschakeld, kantelt het lederen plateau en komt de tv tevoorschijn. Deze innovatieve functie combineert naadloos functionaliteit met design, waardoor de haard niet alleen een bron van warmte en sfeer is, maar ook een slim en veelzijdig multimedia-element in uw interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw