Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 2500

Vanaf Op aanvraag

De Boley 2500 is ons grootste open gasvuur en modulair van opzet. Met een breedte van 2,5 meter is het optimaal genieten.

Artikelnummer: f2201f5191c4 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley 2500 is het vlaggenschip van onze collectie open gasvuren en kenmerkt zich door zijn indrukwekkende afmetingen en modulaire ontwerp. Met een imposante breedte van 2,5 meter biedt deze haard een ongeëvenaarde vuurbeleving, waardoor optimaal genieten gegarandeerd is.

 

Wat de Boley 2500 echt uniek maakt, is het modulaire ontwerp dat een breed scala aan ontwerpmogelijkheden biedt. De rookvangkegel staat los van het branderbed, waardoor de zijwanden en achterwand op maat kunnen worden aangepast aan het specifieke ontwerp en de ruimtelijke indeling van de omgeving.

 

Dankzij deze flexibiliteit kan de Boley 2500 worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en ruimtelijke vereisten. Of het nu gaat om een moderne en minimalistische inrichting of een meer traditionele en klassieke sfeer, dit open gasvuur biedt eindeloze mogelijkheden om een ​​indrukwekkende en stijlvolle vuurplaats te creëren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw