Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Boley Special 11

Vanaf Op aanvraag

Deze openhaard is gerealiseerd in blauwstaal en is het centrum van de living. De haard is zichtbaar vanaf de keuken en zorgt sfeer in de zithoek.

Artikelnummer: 67d96d458abd Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze openhaard, uitgevoerd in blauwstaal, vormt het stralende middelpunt van de woonkamer. Het is niet alleen een bron van warmte en gezelligheid, maar ook een visueel element dat de ruimte verbindt en karakter geeft. Vanuit de keuken is de haard goed zichtbaar, waardoor hij een gevoel van eenheid creƫert tussen de verschillende leefruimtes.

 

Met zijn stoere uitstraling en industriƫle charme voegt het blauwstaal een vleugje moderniteit toe aan de ruimte. Door het blauwstaal door te trekken in de achterwand wordt niet alleen een esthetisch statement gemaakt, maar ook een praktische oplossing geboden. Hierdoor ontstaat een harmonieuze en architectonische lijn die niet alleen het oog streelt, maar ook functioneel is. Bovendien biedt de achterwand een perfecte plek om de televisie te plaatsen, waardoor de haard niet alleen een bron van warmte, maar ook van entertainment wordt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  inbouw