Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 12

Vanaf Op aanvraag

Deze hoekhaard bevindt zich op de scheiding tussen keuken en zitkamer. Een verbindend element tussen deze twee verschillende ruimtes. De openhaard speelt hier een belangrijke rol en bewijst in beide situaties zijn waarde door sfeer en warmte toe te voegen.

Artikelnummer: d840cc5d906c Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze hoekhaard is strategisch geplaatst op de scheiding tussen de keuken en de zitkamer, fungerend als een verbindend element tussen deze twee verschillende ruimtes. Het ontwerp van de openhaard speelt hier een essentiƫle rol, waarbij het niet alleen een visueel statement maakt, maar ook functioneel is door zowel sfeer als warmte toe te voegen aan beide ruimtes.

 

In de keuken creƫert de haard een gezellige ambiance, waardoor koken een plezierige en gastvrije ervaring wordt. Tegelijkertijd voegt het warmte en karakter toe aan de zitkamer, waardoor deze een uitnodigende en comfortabele ruimte wordt om te ontspannen en te genieten van gezelschap.

 

Met zijn strategische positionering en veelzijdige functies draagt deze hoekhaard bij aan de algehele harmonie en gezelligheid van de ruimte, terwijl het tegelijkertijd een esthetisch statement maakt als een centraal element in het interieurontwerp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  inbouw