Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line 1200

Vanaf 8950,-

De automatische branders van de elegante LINE bieden een uitgebreide vlamlijn die een genereuze sfeer creëert. Het decoratieve vuur is zichtbaar vanuit alle posities in de kamer; het geeft warmte, sfeervol licht en comfort. De hoogte van de vlammen kan in zes stappen worden aangepast. LINE is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en kan flexibel worden aangepast aan de individuele situatie in de kamer.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

LINE is een verfijnde openhaard die met zijn automatische branders een uitgebreide vlamlijn biedt, wat resulteert in een royale en uitnodigende sfeer. Het decoratieve vuur vormt een opvallend middelpunt dat vanuit elke positie in de kamer zichtbaar is, waardoor een warme ambiance ontstaat die samengaat met sfeervol licht en comfort.

 

De aanpasbare hoogte van de vlammen is een kenmerkende eigenschap van LINE. Met zes instelbare stappen kunnen gebruikers de intensiteit van het vuur naar wens regelen, waardoor de openhaardervaring volledig op maat wordt gemaakt. Dit geeft de mogelijkheid om de sfeer aan te passen aan verschillende gelegenheden en stemmingen.

 

LINE is beschikbaar in vier verschillende afmetingen, waardoor het aanpasbaar is aan diverse ruimteconfiguraties. Of het nu in een ruime woonkamer, een gezellige slaapkamer of een andere kamer staat, LINE voegt zich soepel in de omgeving en biedt een stijlvol en functioneel element dat de algehele esthetiek verbetert.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig, island, tunnel, room divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,4 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio ethanol