Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Neo 1000 Fireplace

Vanaf 3610,-

De Neo Fireplace biedt een geavanceerde en veilige bio-ethanol haardoplossing met automatische verbranding en aanpassingsmogelijkheden voor diverse interieurs. De True Zero Clearance functie maakt installatie in constructies van brandbare materialen mogelijk zonder een rookkanaal.

 

Maattekeningen Neo 1000 Burner

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Neo Fireplace vertegenwoordigt een geavanceerde bio-ethanol haard met een reeks kenmerken die zowel gemak als veiligheid bieden. Uitgerust met de gepatenteerde BEV Technology®, is deze haard voorzien van diverse veiligheidssystemen, waaronder sensoren voor warmte, morsing en brandstofniveaus. Hierdoor wordt een veilige en geautomatiseerde verbranding gegarandeerd, waarbij de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over risicofactoren die vaak geassocieerd worden met handmatige ethanolhaarden.

 

Een opvallende eigenschap van de Neo Fireplace is de True Zero Clearance functie, waardoor deze haard veilig geïnstalleerd kan worden in constructies die zijn opgetrokken uit brandbare materialen, terwijl toch alle veiligheidsprincipes in acht worden genomen. Bovendien is er geen noodzaak voor een rookkanaal, wat betekent dat deze haard uitsluitend bedoeld is voor binnenshuis gebruik.

 

Voor degenen die hun interieur willen personaliseren, biedt de Neo Fireplace optionele decoratieve elementen, zodat u de haard kunt aanpassen aan uw esthetische voorkeur en ruimtelijke behoeften. Bovendien is de vorm van de haard aanpasbaar aan de constructie van uw binnenruimte, met keuze uit vier installatiemogelijkheden: enkelzijdig, linkerhoek, rechterhoek, of drieszijdig, waardoor u de flexibiliteit heeft om de haard aan te passen aan uw specifieke wensen en interieurontwerp.

 

Het ontwerp van de Neo Fireplace is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook uiterst robuust. Deze solide constructie garandeert de duurzaamheid van de bio-ethanolhaard en zorgt voor een langdurig hoogwaardige uitstraling. Met de Neo Fireplace geniet u van de voordelen van een automatisch verbrandingssysteem, zonder de risico’s en complexiteit die vaak gepaard gaan met handmatige ethanolhaarden. Het biedt een eigentijdse, veilige en stijlvolle haardoplossing voor binnenruimtes.

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Planika
 • Brandstof
  Bio Ethanol