Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line 1000

Vanaf 7410,-

LINE, met zijn automatische branders, is een elegante openhaard die een uitgebreide vlamlijn biedt en een royale sfeer creëert. Het decoratieve vuur is zichtbaar vanuit alle posities in de kamer; het geeft warmte, sfeervol licht en comfort. De hoogte van de vlammen kan in zes stappen worden aangepast.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

LINE valt op als een toonbeeld van elegantie en veelzijdigheid op het gebied van openhaarden. Zijn automatische branders zorgen niet alleen voor een naadloze en probleemloze ervaring, maar leveren ook een uitgebreide vlamlijn die aanzienlijk bijdraagt aan het creëren van een royale en uitnodigende sfeer.

 

Een opvallend kenmerk van LINE is zijn vermogen om het decoratieve vuur vanuit elke hoek in de kamer te tonen. Deze ontwerpkeuze zorgt ervoor dat de warmte, het sfeervolle licht en de rustgevende ambiance gelijkmatig verspreid worden, waardoor het een middelpunt wordt dat de algehele esthetiek van de ruimte verbetert.

 

Het aanpassen van de hoogte van de vlammen aan persoonlijke voorkeuren is moeiteloos, dankzij het zes-stappen aanpassingsmechanisme van LINE. Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om de intensiteit van de vlammen aan te passen aan hun stemming en de gewenste ambiance, waardoor een gepersonaliseerde touch aan de openhaardervaring wordt toegevoegd.

 

Met vier verschillende afmetingen biedt LINE aanpasbaarheid aan verschillende kamerconfiguraties. Of het nu in een ruime woonkamer staat of in een meer intieme omgeving, LINE integreert naadloos in de omgeving en biedt een verfijnd en functioneel middelpunt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig, island, tunnel, room divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio ethanol