Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Prime Fire 700

Vanaf 3115,-

De Planika Prime Fire behoort tot de “Push Button Fireplaces” serie. Prachtige bio ethanol haarden met een handmatige bediening en die werken op een Bio-ethanol derivaat FANOLA, waarbij geen rookafvoer of ventilatie nodig is.

Artikelnummer: 25e2a30f4489 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Planika bio ethanol haarden

Met Planika waait een frisse wind door het landschap van haarden en vuren. Een doordacht design, ecologisch verantwoord, en zonder nood aan rookafvoer!

Planika haarden combineren een moderne, elegante uitstraling met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke, rookloze bioalcohol en zonder gebruik van enig afvoerkanaal. Planika haarden dienen niet alleen als interieur decoratie, maar zijn echte design open haarden, die een bijzondere sfeer in ons dagelijks leven creëren.

Push Button Fireplaces

De “Push Button Fireplaces” reeks van Planika zijn prachtige bio-haarden met een handmatige bediening en die werken op FANOLA. Met één druk op de knop starten de bio-haarden volledig automatisch. U kan kiezen tussen 2 vlamhoogtes. De toestellen zijn volledig beveiligd en geven automatisch aan wanneer het reservoir bijna leeg is, ook bij het hervullen van de Fanola vloeistof is er een signaal dat aangeeft dat het reservoir gevuld is.

De “Push Button Fireplaces” reeks van Planika is de ideale oplossing voor een mooie haard zonder rookafvoer. Het gepatenteerde verbrandingssysteem van Planika garandeert een verbranding zonder enige vorm van rook, reuk en roet. U kan de haarden op elke locatie en in elke kamer plaatsen.

Verschillende afmetingen

De Planika Prime Fire is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 700 en 1000. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties

  • Merk
    Planika
  • Stijl
    inbouw
  • Bediening
    Afstandsbediening (optioneel)