Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line 800

Vanaf 5810,-

LINE niet zomaar een open haard; het is een belichaming van moderne elegantie en functionaliteit. Van de uitgebreide vlammenlijn tot de aanpasbare vlamhoogte en aanpasbare afmetingen biedt LINE een harmonieuze mix van ontwerp en technologie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor degenen die zowel esthetische aantrekkingskracht als praktisch nut zoeken in een open haard.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

LINE vertegenwoordigt het summum van elegantie en veelzijdigheid op het gebied van open haarden. De automatische branders in LINE zorgen niet alleen voor een naadloze en probleemloze ervaring, maar leveren ook een uitgebreide vlammenlijn die aanzienlijk bijdraagt aan het creƫren van een royale en uitnodigende sfeer.

 

Een van de opvallende kenmerken van LINE is de mogelijkheid om het decoratieve vuur vanuit elke hoek van de kamer te tonen. Deze ontwerpkeuze zorgt ervoor dat de warmte, het sfeervolle licht en de geruststellende ambiance gelijkmatig uitbreiden, waardoor het een blikvanger is die de algehele esthetiek van de ruimte verbetert.

 

Het aanpassen van de hoogte van de vlammen aan persoonlijke voorkeuren is moeiteloos dankzij het zesvoudige aanpassingsmechanisme van LINE. Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om de intensiteit van de vlammen aan te passen aan hun stemming en de gewenste sfeer, wat een persoonlijk tintje toevoegt aan de openhaardervaring.

 

Met vier verschillende afmetingen biedt LINE aanpasbaarheid aan diverse ruimteconfiguraties. Of het nu in een ruime woonkamer of een meer intieme omgeving wordt geplaatst, LINE integreert naadloos in de omgeving en biedt een verfijnd en functioneel middelpunt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig, island, tunnel, room divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,4 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio ethanol