Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Line 1500

Vanaf 11030,-

De automatische branders van de elegante LINE bieden een uitgebreide vlamlijn die een royale sfeer creëert. Het decoratieve vuur is zichtbaar vanuit alle posities in de kamer; het geeft warmte, sfeervol licht en comfort. De hoogte van de vlammen kan in zes stappen worden aangepast. LINE is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en kan flexibel worden aangepast aan de individuele ruimtesituatie.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

LINE is een verfijnde open haard met automatische branders die een uitgebreide vlamlijn bieden, wat resulteert in een royale en uitnodigende sfeer. Het decoratieve vuur vormt een opvallend middelpunt dat vanuit elke positie in de kamer zichtbaar is, waardoor een warme ambiance ontstaat met sfeervol licht en comfort.

 

De hoogte van de vlammen is aanpasbaar, met zes instelbare stappen, waardoor gebruikers de intensiteit van het vuur naar wens kunnen regelen. Dit biedt de mogelijkheid om de sfeer aan te passen aan verschillende gelegenheden en stemmingen.

 

LINE is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, waardoor het flexibel kan worden aangepast aan de individuele situatie in de ruimte. Of het nu in een ruime woonkamer, gezellige slaapkamer of andere kamers staat, LINE voegt zich soepel in de omgeving en biedt een stijlvol en functioneel element dat de algehele esthetiek verbetert.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig, island, tunnel, room divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,0 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio ethanol