Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Quaruba

De QUARUBA is een stevige, robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie waarmee je kunt kiezen voor 1 tot 4 glaspanelen, waarbij de deursluiting subtiel is weggewerkt. Het model is beschikbaar met een vloerplateau op vier wieltjes, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Het plateau dient tevens als handige opslag voor stookhout.

 

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De QUARUBA is meer dan zomaar een terraskachel; het is een oerdegelijke en robuuste houtkachel ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Vervaardigd uit duurzaam Cor-Ten staal, straalt deze kachel een stoere industriële uitstraling uit die perfect past in diverse buitenomgevingen.

 

De kubusvormige constructie van de QUARUBA biedt een unieke modulariteit. Je hebt de vrijheid om het aantal glaspanelen aan te passen, variërend van 1 tot 4, waardoor je de esthetiek en functionaliteit van de kachel naar eigen wens kunt configureren. Opmerkelijk is ook de geïntegreerde deursluiting, discreet weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot van de kachel.

 

Voor extra mobiliteit en gebruiksgemak is een uitvoering met een vloerplateau op vier onzichtbare wieltjes beschikbaar. Hierdoor kun je de kachel moeiteloos verplaatsen naar verschillende plekken in je buitenruimte. Het vloerplateau doet niet alleen dienst als mobiliteitsoplossing maar fungeert ook als handige opslag voor een eerste voorraad stookhout.

 

Met de QUARUBA haal je niet alleen warmte naar je buitenruimte, maar creëer je ook een gezellige ambiance met het betoverende schouwspel van vlammend vuur. Het maakt het mogelijk om ’s avonds laat, wanneer de temperaturen dalen, en in het voor- en najaar comfortabel buiten te genieten. Een perfecte toevoeging voor diegenen die willen genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.

Extra informatie

Model

Quaruba L, Quaruba XL, Quaruba XXL

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout