Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Quercus

Vanaf 2691,-

De QUERCUS is een robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling, ontworpen voor buitengebruik. Deze unieke kachel, die teruggrijpt naar de essentie van vuur als bron van veiligheid, troost en gezelligheid, creëert een warme en sfeervolle buitenruimte.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De QUERCUS, een stoere houtkachel vervaardigd uit duurzaam Cor-Ten staal, brengt de essentie van vuur terug naar de basis. Ontworpen voor gebruik buitenshuis, straalt deze kachel een industriële uitstraling uit en biedt het een veelzijdige en gezellige toevoeging aan elke buitenruimte.

 

Sinds de vroegste dagen van de mensheid heeft een knapperend vuur ons voorzien van veiligheid, troost en een gezellige sfeer. De QUERCUS brengt deze tijdloze ervaring naar het moderne buitenleven. Met behaaglijke warmte en een sfeervol vuur creëert deze kachel een plek waar mooie herinneringen worden opgehaald en sterke verhalen worden verteld.

 

Wat de QUERCUS echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde oven. Hiermee wordt de kachel niet alleen een bron van warmte en sfeer, maar ook een culinaire metgezel in de buitenlucht. Bereid diverse maaltijden, zoals heerlijke pizza’s of smakelijke broodjes, en maak van je buitenruimte een veelzijdige plek voor gezellig samenzijn.

 

De bovenplaat van de QUERCUS voegt nog een extra dimensie toe aan de buitenervaring. Ideaal voor het bakken van een eitje of het verwarmen van drankjes zoals chocolademelk of glühwein, maakt deze functie de kachel het middelpunt van gezellige avonden in de tuin of op het terras.

 

Met de QUERCUS geniet je niet alleen op warme zomeravonden, maar ook op koelere nachten en in het voor- en najaar van het buitenleven. Het is de belichaming van een tijdloze traditie, gebracht naar de moderne wereld met functionaliteit en stijl.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout