Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Fennek

Vanaf 1911,-

De FENNEK, ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde Nederlandse productontwerper Roderick Vos, belichaamt een strak minimalistisch design met een optimaal zicht op het vuur. Volledig vervaardigd uit Cor-Ten staal en geschikt voor buitengebruik, biedt de modulaire opbouw flexibiliteit, inclusief een dichte achterkant bekleed met vuurvast beton voor plaatsing onder een overkapping of tegen een wand.

 

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De FENNEK, een resultaat van de vruchtbare samenwerking met de gerenommeerde Nederlandse productontwerper Roderick Vos, is een meesterwerk van strak en minimalistisch design, met de nadruk op een maximaal zicht op het vlammende spektakel. Deze buitenkachel is volledig vervaardigd uit duurzaam Cor-Ten staal en ontworpen om te schitteren in de buitenomgeving.

 

Het modulaire ontwerp van de FENNEK biedt veelzijdigheid aan buitenruimte-ontwerpers. Met de mogelijkheid om te kiezen voor een dichte achterkant, bekleed met vuurvast beton, wordt de FENNEK een geschikte keuze voor plaatsing onder een overkapping of tegen een wand. Dit toont de veelzijdigheid van de FENNEK, waardoor het niet alleen een warmtebron is maar ook een esthetische aanvulling op diverse buitenomgevingen.

 

Beschikbaar in twee verschillende afmetingen, biedt de FENNEK niet alleen keuzemogelijkheden in design maar ook in schaal, zodat het perfect kan passen bij de specifieke eisen van jouw buitenruimte.

 

Wat de FENNEK nog specialer maakt, is de gesloten verbrandingstechnologie. Naast het creëren van een veiligere buitenomgeving, draagt deze technologie ook bij aan een efficiënter brandproces, wat resulteert in een verbeterde warmteafgifte en brandstofzuinigheid.

 

Met de FENNEK transformeer je moeiteloos je buitenruimte in een gastvrije oase, waar behaaglijke warmte en een sfeervol vuur samenkomen. Dit betekent dat je zelfs op koelere avonden en in het voor- en najaar kunt genieten van het comfort van het buitenleven.

Extra informatie

Model

Fennek 50, Fennek 80

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout