Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

PVC Trapbekleding

Vanaf Op aanvraag

Creëer een naadloze en stijlvolle overgang in uw interieur met onze duurzame PVC trapbekleding, perfect afgestemd op uw vloer voor een harmonieuze en veilige woonruimte.

Beschrijving

Transformeer uw interieur met onze hoogwaardige PVC trapbekleding, perfect afgestemd op uw vloer. Deze innovatieve oplossing zorgt voor een naadloze overgang tussen uw trap en de rest van uw woonruimte, waardoor een gevoel van uniformiteit en harmonie ontstaat. Onze PVC trapbekleding is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen zoals duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, kunt u met gemak een stijl kiezen die perfect aansluit bij uw vloer, of u nu kiest voor een moderne, rustieke of klassieke uitstraling.

 

Dankzij de antislip eigenschappen zorgt onze PVC trapbekleding voor extra veiligheid in huis, ideaal voor drukke huishoudens. Bovendien is het materiaal slijtvast en bestand tegen dagelijks gebruik, zodat uw trap er jarenlang als nieuw uitziet. Kies voor onze PVC trapbekleding en geniet van een stijlvolle, consistente look die uw interieur compleet maakt.

Specificaties

  • Merk
    Montinique PVC
  • Materiaal
    PVC