Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Houten Trap met Antislip Strips en Onbeklede Stootborden

Vanaf Op aanvraag

Geniet van de perfecte combinatie van veiligheid en natuurlijke schoonheid met onze houten trap, voorzien van antislip strips en onbeklede stootborden.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Verhoog zowel de esthetische als de functionele waarde van uw huis met onze houten trap, uitgerust met antislip strips en onbeklede stootborden. Deze trap is ontworpen met oog voor detail, waarbij elke trede de warme en tijdloze schoonheid van hout tentoonstelt.

 

De treden zijn vervaardigd van hoogwaardig hout, dat niet alleen een duurzame keuze is maar ook een luxe uitstraling biedt. Om uw veiligheid te garanderen, zijn de treden voorzien van discrete maar effectieve antislip strips. Deze strips bieden extra grip, waardoor uw trap veiliger wordt voor alle gezinsleden, inclusief kinderen en ouderen.

 

De onbeklede stootborden zorgen voor een subtiel contrast, wat een extra dimensie aan het ontwerp toevoegt. Door de natuurlijke houtnerf van de treden te combineren met de eenvoud van de onbeklede stootborden, ontstaat een harmonieuze en rustieke uitstraling die perfect past bij zowel klassieke als moderne interieurs.

 

Naast zijn visuele en veiligheidsvoordelen, is deze trap ook praktisch in gebruik. Het onderhoud van de houten treden is eenvoudig, en de antislip strips zijn ontworpen om duurzaam en slijtvast te zijn, zodat uw trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

 

Kies voor onze houten trap met antislip strips en onbeklede stootborden en voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw huis. Deze trap combineert functionaliteit en stijl op een manier die zowel veilig als aantrekkelijk is, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan elk interieur.

Specificaties

  • Materiaal
    Hout