Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trap bekleed met Donkere Tint PVC

Vanaf Op aanvraag

Betreed verfijnde moderniteit met onze trap bekleed met donkergetint PVC, waar onbeklede stootborden een speelse dimensie toevoegen aan het ontwerp.

Beschrijving

Stap binnen in een wereld van eigentijdse elegantie met onze trap, bekleed met een donkere tint PVC. Deze moderne interpretatie van trapbekleding biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar voegt ook een vleugje contrast toe aan uw interieur.

 

Elke trede van onze trap is zorgvuldig bekleed met hoogwaardig PVC in een diepe, donkere tint, waardoor een gevoel van luxe en stijl ontstaat. De donkere kleur creƫert een verfijnde ambiance die perfect past bij een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot klassiek.

 

Wat onze trap echt onderscheidt, zijn de onbeklede stootborden die tussen de treden zijn geplaatst. Deze subtiele maar doordachte keuze voegt een speels element toe aan het ontwerp, waardoor een boeiend contrast ontstaat tussen de donkere bekleding van de treden en de onbeklede stootborden. Dit contrast trekt de aandacht en voegt diepte toe aan het ontwerp, waardoor de trap een uniek en eigenzinnig karakter krijgt.

 

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt onze trap ook praktische voordelen. PVC is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen slijtage en vlekken, waardoor uw trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Specificaties

  • Merk
    Montinique PVC
  • Materiaal
    PVC