Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm ELEMENTS 603 FRONT

Vanaf 5195,-

Elements 603 Front zorgt voor een stijlvolle sfeer enmaakt dankzij de riante verbrandingsruimte een optimaal zicht ophet vuur en het vullen met grote houtblokken mogelijk.

Artikelnummer: 6e0721b2c697 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De »elements 603 Front« creëert een stijlvolle sfeer en biedt optimaal zicht op het vuur en ruimte voor het vullen met grote houtblokken dankzij de ruime verbrandingskamer. Met een elegante stalen uitstraling is dit de moderne interpretatie van een opslagkachel: door optionele thermostone-opslagmodules, tot 400 kg, kan warmte langdurig worden opgeslagen en als aangename stralingswarmte aan de ruimte worden afgegeven.

 

Het heeft aansluitmogelijkheden voor externe verbrandingsluchttoevoer en biedt diverse opties voor rookgasleidingaansluitingen aan de boven- en achterkant of zijkant, afhankelijk van de installatieomstandigheden (vanuit een kast boven de verbrandingskamer).

 

Deze kachel is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking, wat betekent dat het gezamenlijk kan werken met een gecontroleerd ventilatiesysteem, afhankelijk van het model. Ook kan een opslagmodule optioneel worden geïntegreerd voor een langere warmteafvoer. Het biedt verschillende opbergelementen in twee lengtes (40,0/60,3 cm). Verder zijn er optionele deur- en ladeontwerpen beschikbaar, zoals van staal of met een stalen of massief eiken front die kunnen worden geïntegreerd.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout