Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Beo

Vanaf 4595,-

Puur steen en een fascinerende kijk op het vuur. Beo combineert deze zonder moeite deze twee voordelen. Het maakt niet uit welk van afwerkingen de Beo heeft, met zijn totale gewicht van ongeveer 260 kg is de Beo in staat om uren de warmte van het vuur te behouden nadat het hout op is.

Artikelnummer: 2b6d65b9a944 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

“Vuur is eenvoud en schoonheid. Er is niet veel voor nodig om van de gratie van vuur te genieten. Alleen hout, lucht en een enkele vonk.”

 

“Beo” is net zo puristisch perfect: pure steen en veel vuurzicht! In klassieke speksteen met een totaalgewicht van ca. 260 kilogram slaat “beo” urenlang warmte op en geeft deze langzaam weer af aan het milieu. Dit maakt het ideaal voor kleine tot middelgrote kamers.

 

Het model fungeert als een voorraadoven met een totaalgewicht van ongeveer 260 kg en biedt aansluitmogelijkheid voor externe verbrandingsluchttoevoer. Het maakt gebruik van moderne tertiaire luchttechnologie en is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), waardoor het gezamenlijk met een gecontroleerd ventilatiesysteem kan werken (afhankelijk van het model).

 

Het is mogelijk om een opbergmodule met ca. 85 kg opslagmassa te integreren (optioneel, alleen beschikbaar in de stalen uitvoering). Bovendien heeft het een koele deurgreep tijdens bedrijf.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Materiaal
  Staal/Speksteen/Keramiek