Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika JUNO 166 L

Vanaf 8420,-

JUNO L staat bekend om zijn uitmuntende warmteopslagcapaciteit dankzij speksteen- of natuursteenplaten die tot 15 uur lang warmte vasthouden. Met elegante designopties, variërend van crèmekleurige natuursteen “Porto” tot tijdloos gesneden speksteen, biedt JUNO L keuzes in maat, zijruiten, luchtregeling, geheugenmodule en diverse deuropties.

 

Maattekeningen Attika JUNO 166 L

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

JUNO L onderscheidt zich als een ware meester in het vasthouden van warmte. De gebruikte fijngemalen speksteen- of natuursteenplaten zijn buitengewoon effectief, waardoor deze haard tot wel 15 uur lang voelbare warmte afgeeft. Vooral opmerkelijk is de toevoeging van de convectieluchtschuif bij JUNO 166 L, die zorgt voor een snelle verspreiding van warmte op momenten dat dit nodig is. Deze eigenschappen maken JUNO L niet alleen tot een warmteopslagfaciliteit, maar ook tot een praktische en efficiënte warmtebron die aan de behoeften van verschillende momenten kan voldoen.

 

Afgezien van zijn uitstekende warmte-opbergende capaciteiten, schittert JUNO L ook als een meester in design. De crèmekleurige natuursteen genaamd “Porto”, met zijn eenvoudige structuur, en zijn met tijdloze elegantie gesneden broertje van speksteen, behouden ondanks hun zware stenen platen een slank en verfijnd uiterlijk. Het samenkomen van functionaliteit met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp benadrukt de veelzijdigheid van deze haard.

 

JUNO L is beschikbaar in twee verschillende maten, namelijk 120 of 166, waardoor er opties zijn die aansluiten op diverse ruimtelijke behoeften. Daarnaast biedt het een scala aan aanpassingsmogelijkheden, zoals de keuze tussen zijruiten of niet, handmatige of automatische (CleverAIR™) luchtregeling, de mogelijkheid tot een optionele geheugenmodule ©, en een assortiment aan diverse deurkrukken en deurvarianten. Deze aanpasbaarheid benadrukt het Attika Customised concept en biedt gebruikers de vrijheid om deze haard volledig naar hun eigen smaak en behoeften aan te passen.

Extra informatie

Zijramen

Twee zijramen, Zonder zijramen

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front/3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,8 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout