Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dik Geurts Vidar Triple Small Straight Plateau

Vanaf Op aanvraag

Ervaar het gemak van stoken met de Vidar Triple haarden, voor een ultieme vuurbeleving vanuit elke hoek van de kamer.

Beschrijving

Optimaal stookgemak

Met de Vidar Triple haarden geniet je van ultiem stookgemak. Dankzij de unieke luchtschuif regel je eenvoudig de intensiteit van het vuur, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren in jouw woonruimte. Of je nu kiest voor een knusse, rustige avond of een levendig haardvuur tijdens een gezellig samenzijn, de Vidar Triple biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Bovendien kun je het stookhout handig binnen handbereik houden dankzij het plateau onder de haard, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt bijvullen wanneer dat nodig is.

 

360-graden vuurbeleving

Met de Vidar Triple geniet je van het vuur vanuit elke hoek van de kamer. De haard biedt een panoramisch zicht op de vlammen, waardoor je kunt ontspannen en genieten, ongeacht waar je je bevindt. Of je nu aan de eettafel zit, op de bank ontspant of in de keuken bezig bent, het indrukwekkende vlambeeld van de Vidar Triple trekt altijd de aandacht en creëert een warme en uitnodigende sfeer in huis.

 

Beschikbaar in diverse afmetingen

De Vidar Triple haarden zijn verkrijgbaar in drie formaten: Large, Medium en Small, waardoor er altijd een model is dat perfect past bij jouw ruimte en behoeften. Of je nu een ruime woonkamer wilt verwarmen of een knusse hoek van een warme gloed wilt voorzien, met de Vidar Triple-serie vind je gegarandeerd de ideale haard voor jouw interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Verbrandingslucht van buiten, Verbrandingslucht uit woonruimte
 • Vermogen
  4,9 kW
 • Merk
  Dik Geurts
 • Stijl
  Vrijstaand