Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas BOX 30 75 Houtopslagmodule

Vanaf 4814,-

De BOX 30 75, een veelzijdig designobject, past naadloos in diverse interieurs met zijn speciale glazen deur en gietijzeren interieurpanelen. Met geavanceerde beluchtingstechnologie en een buitenluchtaansluiting is deze haard geschikt voor moderne woningen, inclusief passieve en mechanisch geventileerde huizen, en biedt een uniek verbrandingsconcept met een RVS-remplaat. Beschikbaar in configuraties zoals eigen ontwerp base, steelbase en houtopslagmodule, voegt de BOX 30 75 zowel stijl als functionaliteit toe aan elke ruimte.

 

Barbas BOX 30 75 Houtopslagmodule Maattekeningen

 

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De BOX 30 75 is veel meer dan alleen een haard; het is een veelzijdig designobject dat naadloos past in vrijwel elk type interieur. Dit opvallende stuk kenmerkt zich door een strakke en luxe vormgeving met bijzondere aandacht voor details die het een uniek karakter geven.

 

Een opvallend kenmerk van de BOX 30 75 is de speciale glazen deur, die is ingeklemd in een robuust deurkader van 8 mm dik staal. Deze deur biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook een groots en ongehinderd zicht op het fascinerende vlammenspel dat zich binnenin afspeelt. Het ontwerp van de haard is minimalistisch en luxueus, waardoor het een echte blikvanger wordt in elke ruimte.

 

Het interieur van de BOX 30 75 is eveneens indrukwekkend. Het is vervaardigd uit gietijzeren panelen met een opvallend repeterend ribbelpatroon. Deze panelen dragen niet alleen bij aan het visuele aspect van de haard, maar hebben ook praktische voordelen. Achter dit gietijzeren binnenwerk bevindt zich namelijk een 2 cm dikke vermiculiet plaat. Deze plaat fungeert niet alleen als isolatie, maar draagt ook bij aan een uiterst efficiƫnt verbrandingsproces, wat resulteert in een indrukwekkend rendement en optimale warmteafgifte.

 

Wat de BOX 30 75 echt onderscheidt, is de geavanceerde beluchtingstechnologie en de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting. Dit maakt deze haard uitermate geschikt voor passieve woningen en huizen met mechanische ventilatiesystemen. Het unieke verbrandingsconcept van de BOX 30 75 omvat ook een speciale RVS-remplaat die bijdraagt aan een uitzonderlijke prestatie en een schone verbranding.

 

Bovendien is de BOX 30 75 verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder een eigen ontwerp base, houtopslagmodule en steelbase. Hierdoor kun je de haard aanpassen aan jouw specifieke behoeften en de stijl van je woonomgeving. Kortom, de BOX 30 75 is niet alleen een bron van warmte en comfort, maar ook een decoratief pronkstuk dat een gevoel van luxe en schoonheid in je huis brengt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  14,4 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout