Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Bjork

Vanaf 2234,-

De Bjork houtkachel combineert een gezellige uitstraling met efficiënte verwarming, dankzij zijn twee deuren, regelbare luchttoevoer en strakke afwerking, perfect voor zowel moderne als nostalgische interieurs.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De houtkachel Bjork is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur met zijn twee deuren die een extra gezellige uitstraling geven, maar ook een compacte en efficiënte warmtebron die uw ruimte optimaal verwarmt. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie kan de Bjork kachel nauwkeurig worden geregeld via de regelbare luchttoevoer, waardoor u altijd de gewenste intensiteit van het vuur kunt bereiken. Bovendien blijven de glasruiten dankzij de optimale verbranding langer schoon, wat zorgt voor een ongehinderd zicht op het vlammenspel.

 

De Bjork kachel is een harmonieuze combinatie van modern design en nostalgische charme, met een strakke afwerking die perfect past bij diverse interieurstijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan een eigentijdse inrichting of een meer klassieke uitstraling, de Bjork voelt zich overal thuis. Bovendien biedt de mogelijkheid om het rookkanaal aan te sluiten op zowel de boven- als achterzijde van de kachel extra flexibiliteit bij de installatie, waardoor u de Bjork kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw ruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,2 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout