Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W70/33F

Vanaf 4410,-

Met de Kalfire W70/33F haard heb je de mogelijkheid om het binnenwerk en het inbouwkader aan te passen aan jouw voorkeuren en de afwerking rondom de haard, waardoor je een gashaard kunt creëren die perfect past bij jouw individuele wensen en het gewenste design.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W70/33F gashaard biedt verschillende opties waarmee je de haard volledig kunt afstemmen op jouw voorkeuren en de afwerking rondom de haard. Hier zijn enkele belangrijke keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de haard speelt een essentiële rol in het bepalen van het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Met de Kalfire W70/33F kun je kiezen uit diverse binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Zo heb je de vrijheid om het binnenwerk te selecteren dat het beste aansluit op jouw esthetische voorkeuren.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden veel flexibiliteit om te variëren met de inbouwdiepte en zijn daarmee een oplossing voor diverse designs. Voor de Kalfire W70/33F heb je de keuze uit een inbouwkader met verschillende dieptes (2,5, 7, of 10 cm) en diktes van 4 of 8 mm. Deze opties stellen je in staat om de haard perfect te integreren in de gewenste omgeving en afwerking rondom de haard.

 

Met deze aanpasbare opties kun je een gashaard creëren die niet alleen warmte en sfeer toevoegt aan de ruimte, maar ook naadloos aansluit bij jouw individuele wensen en het gewenste design.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  12,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout