Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika R-500 3-zijdig

Vanaf 3800,-

De R-500 haard biedt diverse uitvoeringen – frontaal, hoek- (links/rechts) en driezijdig – met moderne verbrandingstechnologie, dubbele beglazing en infrarood gecoate keramische ruiten voor efficiënte verbranding. Met het ADVANCED GLASS CONCEPT © en opties voor stalen of glazen deuren belooft deze haard duurzaamheid, terwijl hoek- en driezijdige varianten aanpasbaarheid bieden aan verschillende ruimtelijke configuraties.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De R-500 haard biedt een opmerkelijke variatie aan mogelijkheden. Zijn strakke en heldere ontwerp wordt weerspiegeld in diverse uitvoeringen, of het nu gaat om een frontale, hoek- (links/rechts) of driezijdige versie. In elke variant belooft de haard de modernste verbrandingstechnologie te integreren, met kenmerken zoals dubbele beglazing en infrarood gecoate keramische ruiten, wat resulteert in een uiterst efficiënte verbranding. Dit geeft niet alleen een modern esthetisch tintje, maar zorgt ook voor een optimale verwarmingservaring.

 

Een bijzonder kenmerk van de R-500 is het ADVANCED GLASS CONCEPT ©, een innovatie die zorgt voor geavanceerde glastechnologie en de efficiëntie van de haard verder verbetert. De solide kwaliteit van deze haard garandeert niet alleen een hedendaags ontwerp, maar ook tientallen jaren aan bakplezier en duurzaamheid. Met opties voor zowel stalen als glazen deuren biedt deze haard een aanpassingsmogelijkheid naar persoonlijke voorkeur en stijl.

 

De R-500 haard is niet alleen verkrijgbaar in de standaarduitvoeringen, maar biedt ook hoek- en driezijdige varianten aan. Deze aanpassingsmogelijkheden benadrukken de veelzijdigheid van deze haardserie en maken het mogelijk om de haard perfect aan te passen aan verschillende ruimtelijke configuraties en esthetische voorkeuren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,6 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout