Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Ultime D 3-zijdig

Vanaf 8828,-

Deze generatie kamerlucht onafhankelijke houtgestookte liftdeurhaarden is voorzien van een dynamische verbrandingstechniek die een optimale verbranding verzekert en een hoog rendement. De toestellen zijn kamerlucht-onafhankelijk en bijgevolg geschikt voor alle woningen welke worden gebouwd volgens de nieuwste bouwvoorschriften. Een typisch Metalfire product dus, voorzien van de meest vooruitstrevende techniek.

 

Artikelnummer: 44a2e0804995 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze generatie houthaarden is ontworpen om onafhankelijk te zijn van kamerlucht, waardoor ze geschikt zijn voor diverse woningen die voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften. De haarden zijn voorzien van een liftdeur, wat een eigentijds kenmerk toevoegt en het aansteken of bijvullen van hout vergemakkelijkt. De Ultime D beschikt over dynamische verbrandingstechniek, wat zorgt voor een optimaal rendement en verzekering.

 

Metalfire staat bekend om maatwerkoplossingen, waaronder afwerkingskaders, concepten, vloerplaten en houtbergingen, waardoor uw haard een unieke uitstraling krijgt en het hart van uw huis wordt. Het kaderloze ontwerp zorgt voor een prachtige esthetische afwerking, waardoor de haard naadloos past in strakke interieurs. Het liftdeursysteem maakt het eenvoudig om de haard te gebruiken en het glas naar voren te schuiven voor gemakkelijke reiniging.

Extra informatie

Model

MF 800-50 W 3S, MF 1050-50 W 3S, MF 1300-50 W 3S, MF 1500-50 W 3S, MF 1900-50 W 3S

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout