Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W65/38C

Vanaf 6055,-

Bij de Kalfire W65/38C haard kun je kiezen uit verschillende opties, waaronder diverse binnenwerken en inbouwkaders, om de haard af te stemmen op de afwerking en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W65/38C haard biedt diverse opties, zodat je de haard kunt aanpassen aan de afwerking rondom en aan jouw individuele voorkeuren. Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk is een essentieel element voor het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W65/38C kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze keuzemogelijkheid stelt je in staat om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden veelzijdige opties om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een optioneel kader van 7 cm diep en 8 mm dik. Deze optie geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen, waardoor je een oplossing kunt creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Met deze diverse opties kun je de Kalfire W65/38C haard personaliseren, waardoor het een stijlvolle en sfeervolle toevoeging wordt aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet brandt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout