Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders WAN-2075 Front

Vanaf 3150,-

De WAN 2075 Front is een veelzijdige houtkachel met opties voor drie- of vierzijdige inbouw, diverse kaderdiktes en hoogwaardige materialen voor duurzaamheid. Het strakke ontwerp en de aanpassingsmogelijkheden maken het een stijlvolle en efficiënte warmtebron.

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Wanders WAN 2075 Front is de opvolger van de S75 en biedt diverse inbouwmogelijkheden om aan verschillende ontwerpeisen te voldoen. Met de keuze tussen een drie- of vierzijdig inbouwkader, kunt u de haard naadloos integreren in uw interieur. Het driezijdige kader is geschikt voor inbouw op een bestaand plateau, terwijl het vierzijdige kader ideaal is voor situaties waar u de haard op hoogte wilt inbouwen.

 

De kaderdikte is ook aanpasbaar, met opties van 6 mm voor een tijdloos uiterlijk tot 55 mm voor een robuustere uitstraling. De WAN 2075 Front wordt vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen, wat garant staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het moderne en minimalistische ontwerp maakt van deze houtkachel een efficiënte warmtebron met stijl.

 

Een bijkomend voordeel van de WAN 2075 is dat u bijpassende kaders/inbouwframes kunt kiezen om de haard naadloos in uw ruimte te integreren. De beschikbare kaderopties bieden zowel een tijdloze uitstraling als een stoere, robuuste look, zodat u de haard kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Voor installaties met een plateau is een driezijdig kader geschikt, terwijl een vierzijdig kader wordt aanbevolen voor vrijstaande wandinbouw.

 

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij de WAN 2075 Front, en u kunt vertrouwen op een betrouwbare werking. Wat uw voorkeur ook is, deze haard biedt veelzijdige en veilige opties om te voldoen aan uw verwarmingsbehoeften en stijlvoorkeuren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Hout
 • Kleuren
  Zwart