Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W100/61F

Vanaf 6815,-

Bij de Kalfire W100/61F haard kun je kiezen uit diverse opties, zoals binnenwerken en inbouwkaders, om de haard aan te passen aan de afwerking en jouw persoonlijke voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Voor de Kalfire W100/61F haard zijn verschillende opties beschikbaar, waarmee je de haard kunt afstemmen op de afwerking en je individuele wensen. Hieronder worden de belangrijkste keuzemogelijkheden beschreven:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk is een essentieel element dat het beeld en de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire W100/61F kun je kiezen uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Deze variatie biedt je de vrijheid om het binnenwerk te selecteren dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden talloze mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte en vormen een oplossing voor vrijwel elk design. Voor dit specifieke model, de Kalfire W100/61F, kun je kiezen voor een inbouwkader met een diepte van 2,5, 7 of 10 cm en een dikte van 4 of 8 mm. Deze keuze in diepte en dikte geeft je de flexibiliteit om de inbouwdiepte aan te passen en zo een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect past bij het gewenste design.

 

Met deze diverse opties kun je de Kalfire W100/61F haard volledig naar wens personaliseren, zodat deze een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  17,6 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout