Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO 3 L

Vanaf 9400,-

Het opmerkelijk lage verwarmingsvermogen van VISIO, zelfs bij grote vlammen, maakt het ideaal voor goed geïsoleerde ruimtes met minimale verwarmingsbehoeften, waardoor het een veelzijdige keuze is voor een gebalanceerde warmteafgifte.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De premium inbouwhaard VISIO is verkrijgbaar in groot formaat en biedt alle varianten: één-, twee- of driezijdig beglaasd. De VISIO 3 L vertegenwoordigt de premiumklasse, niet alleen door zijn prachtige vuur, maar ook door zijn nauwkeurige en stabiele afwerking, samen met de unieke antracietkleurige vuurhaardbekleding. Elk aspect van deze haard getuigt van kwaliteit en esthetiek.

 

De vuurervaring van VISIO is ontworpen om glashelder te zijn gedurende elke fase van het brandproces. Dit wordt mogelijk gemaakt door infrarood gecoate keramische glasruiten (het ADVANCED GLASS CONCEPT © ) en een efficiënte ruitenspoeling. Deze technologische toevoegingen garanderen een ongehinderd zicht op het vuur, waardoor een continue visuele verbinding met de vlammen behouden blijft.

 

Het opvallend lage verwarmingsvermogen, zelfs bij grote vlammen, toont zijn effectiviteit met name in goed geïsoleerde ruimtes met beperkte verwarmingsbehoeften. Dit aspect benadrukt de veelzijdigheid van VISIO 3 L en maakt het een uitstekende keuze voor ruimtes waar een gebalanceerde warmteafgifte gewenst is zonder overmatige verwarming.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,3 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout