Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire W68/48S

Vanaf 8110,-

De Kalfire W66/48S haard biedt diverse opties, waaronder verschillende binnenwerken en inbouwkaders, zodat je de haard kunt aanpassen aan de afwerking rondom en jouw individuele voorkeuren.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire W66/48S haard biedt keuzemogelijkheden die je in staat stellen om de haard aan te passen aan de afwerking rondom en jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele belangrijke opties:

 

BINNENWERK

Het binnenwerk speelt een cruciale rol in het vormgeven van het visuele aspect, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor de Kalfire W66/48S heb je de keuze uit verschillende binnenwerken, waaronder skamol (vuurvaste plaat van vermiculiet), lamellen, of een design binnenwerk. Hiermee kun je het binnenwerk kiezen dat het beste past bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders bieden diverse mogelijkheden om te variƫren met de inbouwdiepte en zijn geschikt voor vrijwel elk design. Specifiek voor dit model kun je kiezen voor een optioneel kader van 7 cm diep en 8 mm dik. Deze keuze stelt je in staat om de inbouwdiepte aan te passen en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij het gewenste design.

 

Dankzij deze flexibele opties kun je de Kalfire W66/48S haard volledig afstemmen op jouw individuele voorkeuren, wat resulteert in een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan je ruimte, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,3 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout