Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires BOX gas Panorama 73-52

Vanaf 4619,-

Deze haard combineert een eigentijdse uitstraling met een perfecte verbranding en hoog rendement, waardoor het zowel visueel als functioneel aantrekkelijk is voor diverse interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De BOX gas Panorama 73-52 biedt een ongeëvenaarde kijk op het vuur vanuit drie zijden, waardoor het een opvallende esthetische toevoeging is aan elk interieur. Dit panoramische zicht op de vlammen maakt het niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een visuele blikvanger die een warme sfeer creëert in de ruimte.

 

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de BOX gas Panorama 73-52 is de veelzijdige plaatsingsopties. Het kan vrijhangend, vrijstaand of op een plateau worden geplaatst, wat een brede flexibiliteit biedt om aan verschillende inrichtingsbehoeften te voldoen. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor diegenen die streven naar een haard die past bij diverse ruimtelijke configuraties.

 

Het stoere en minimalistische ontwerp van de BOX gas Panorama 73-52 geeft een eigentijdse uitstraling aan de ruimte. De strakke lijnen en het panoramische vuurzicht maken het een opvallend element, perfect voor moderne interieurs die op zoek zijn naar een vleugje verfijning.

 

Afgezien van zijn esthetische aantrekkingskracht biedt deze haard een perfecte verbranding en een hoog rendement. Dit betekent niet alleen een prachtig vlammenspel maar ook efficiënte warmteafgifte, waardoor het zowel functioneel als milieuvriendelijk is.

 

Kortom, de BOX gas Panorama 73-52 combineert een panoramisch vuurzicht vanuit drie zijden met veelzijdige plaatsingsopties, een stoer minimalistisch ontwerp en uitstekende prestaties. Hierdoor is het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een eigentijdse haard met een onmiskenbare visuele impact en functionaliteit.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,2 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Gas