Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires BOX gas Panorama 45-59

Vanaf 4311,-

Met een perfecte verbranding en hoog rendement combineert deze haard een panoramisch vlammenspel met veelzijdigheid in plaatsing, geschikt voor eigentijdse interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De BOX gas Panorama 45-59 is een weergave van innovatief design en biedt een ongeëvenaard zicht op het vuur dankzij zijn driezijdige ruit. Dit unieke panoramische zicht op de vlammen maakt het niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elk interieur.

 

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de BOX gas Panorama 45-59 is de veelzijdigheid in plaatsingsmogelijkheden. Het kan vrijhangend, vrijstaand of op een plateau worden geplaatst, waardoor het zich aanpast aan diverse ruimtelijke behoeften en ontwerpstijlen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar flexibiliteit bij het integreren van een haard in hun interieur.

 

Het stoere en minimalistische ontwerp van de BOX gas Panorama 45-59 is perfect geschikt voor liefhebbers van eigentijdse esthetiek. Deze haard vormt een opvallend middelpunt in de ruimte, waarbij de strakke lijnen en de panoramische ruit een moderne uitstraling creëren die past bij diverse interieurontwerpen.

 

Afgezien van zijn esthetische aantrekkingskracht, biedt deze haard ook een perfecte verbranding en een hoog rendement. Dit betekent niet alleen een prachtig vlammenspel maar ook efficiënte warmteafgifte, waardoor het zowel functioneel als milieuvriendelijk is.

 

Kortom, de BOX gas Panorama 45-59 combineert een panoramisch zicht op de vlammen vanuit drie zijden met veelzijdige plaatsingsopties en een stoer, minimalistisch ontwerp. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een eigentijdse haard met een onmiskenbare visuele impact en uitstekende prestaties.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,3 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Gas