Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Front

Vanaf 5995,-

De Element4 Sky Small Front is een compacte toevoeging aan de Sky-serie met een levendig vlambeeld dankzij de RealFlame-brander. Met de E-Save afstandsbediening en de Element4 ProControl app biedt deze haard optimaal comfort en efficiëntie bij het gebruik ervan.

Artikelnummer: 82161242827b-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Element4 voegt de Sky Small Front toe aan hun assortiment, de nieuwste en meest compacte toevoeging aan de Sky-serie. Ondanks zijn kleinere formaat straalt deze gashaard dezelfde pracht uit als zijn grotere tegenhangers. Met zijn compactere afmetingen en raam biedt deze haard een levendig vlambeeld dat wordt gecreëerd door de unieke RealFlame brander, waardoor het interieur van elke ruimte opfleurt. De haard kan naar wens worden aangepast met een standaard houtset of een donkere houtset, zodat het perfect bij elk interieur past.

 

De RealFlame brander garandeert een uiterst realistisch vuurbeeld, vooral wanneer gecombineerd met de natuurgetrouwe houtstammen, waardoor een prachtig houtvuur ontstaat dat moeilijk van echt te onderscheiden is. Daarnaast biedt de E-Save afstandsbediening een optimaal comfort door zijn radiografische functie en elektronische ontstekingssysteem, waardoor gasbesparing tot 40% mogelijk is.

 

De Element4 ProControl set voorziet in een geavanceerde manier om één of meerdere haarden te bedienen met een smartphone of tablet via een speciale app. Deze app biedt uitgebreide functies en mogelijkheden, inclusief drie ECO-standen, waardoor het gasverbruik met maar liefst 45% kan worden verminderd. Dit innovatieve systeem werkt probleemloos met alle gangbare smartphones (iOS of Android) en tablets (iOS en Android), waardoor maximale controle en efficiëntie worden geboden bij het gebruik van de gashaard.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas