Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Tunnel

Vanaf 6495,-

Element4’s Sky Small Tunnel is een compacte, minimalistische gashaard met een levendig vlambeeld en aanpasbare houtset. Het fungeert als doorkijkhaard en Room Divider tussen ruimtes.

Artikelnummer: 82161242827b-1-3-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Element4 biedt met de Sky Small Tunnel een compacte, minimalistische gashaard die parallel loopt aan de grotere varianten. Deze haard combineert een verbluffend vlambeeld met de flexibiliteit van een standaard of donkere houtset, wat bij elk interieur past.

 

De Real Flame Burner van Element4 garandeert een uiterst realistisch vlammenspel, vooral in combinatie met natuurlijke houtstammen, waardoor een prachtig houtvuur ontstaat.

De haarden van Element4 zijn uitgerust met een E-Save afstandsbediening voor elektronische ontsteking en regeling, waardoor tot 40% gas bespaard kan worden. De ProControl-app biedt nog uitgebreidere bedieningsopties, inclusief drie ECO-standen die tot 45% gasverbruik kunnen verminderen, geschikt voor zowel smartphones als tablets.

 

De Sky Small Tunnel is een compacte inbouw- en doorkijkhaard met een gesloten systeem, strak in te bouwen vanwege de geringe inbouwdiepte. Het unieke is dat het vuur aan beide zijden van de haard zichtbaar is, waardoor het perfect is als ruimtescheider of Room Divider. Voorzien van de Real Flame Burner, biedt het een prachtig houtvuur voor een buitengewoon realistisch vlammenspel, dankzij de ge├╝pdatete propaanbranders van Element4.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas