Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G165/37C

Vanaf 6655,-

Met de Kalfire G hoekhaarden stel je een op maat gemaakte gashaard samen door te kiezen uit diverse vullingen en binnenwerken, waardoor je een haard krijgt die perfect aansluit bij jouw smaak en de uitstraling van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G hoekhaarden bieden een uitgebreide keuze aan vullingen en binnenwerken, waarmee je een gepersonaliseerde gashaard kunt creëren die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke kenmerken van de ruimte waarin de haard staat opgesteld. Door te variëren in haardvullingen en binnenwerken, geeft Kalfire je de vrijheid om een haard te ontwerpen die niet alleen warmte en comfort toevoegt aan je leefruimte, maar ook een stijlvolle en karakteristieke aanvulling vormt op je interieur.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G165/37C heb je diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een klassieke uitstraling. Als je een modernere look verkiest, zijn er witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze ruime keuze aan opties stelt je in staat om de haard aan te passen aan de gewenste sfeer en stijl van je woonruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G165/37C is een cruciaal element dat niet alleen visuele impact heeft wanneer de haard brandt, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan binnenwerken geeft je de mogelijkheid om de haard naadloos te integreren in het design van je woonruimte, of juist een opvallend element te creëren dat de aandacht trekt.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,4 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas