Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Avenue Plus 3-zijdig

Vanaf 5547,-

De Avenue plus vertegenwoordigt de nieuwste generatie gesloten gashaarden, hoewel het vermogen lager is dan de Avenue reeks bereikt de Avenue plus het hoogste rendement binnen het Metalfire-gamma, 90%.

 

Artikelnummer: f0fcf351df4e Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Avenue Plus is een gesloten gashaard met een nog hoger rendement dan de Avenue. Deze haard staat bekend om zijn comfort en gebruiksgemak, met een adembenemend vlammenspel dat een schitterend vuurzicht biedt. Metalfire biedt maatwerkoplossingen, waaronder afwerkingskaders, concepten, vloerplaten en houtbergingen, waardoor uw haard een unieke uitstraling krijgt en het hart van uw huis wordt.

 

De bediening van deze haard is eenvoudig met de RF afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en vlamhoogte kunt instellen. De Avenue beschikt over een dubbele brander, waarbij elke brander afzonderlijk bedienbaar is, waardoor u ook 50% van het vermogen kunt gebruiken wanneer maximale verwarming niet nodig is.

 

Als u op gas wilt besparen, biedt de Ecowave-functie uitkomst. Deze functie kan tot 40% gas besparen en zorgt bovendien automatisch voor een afwisseling van de vlamhoogte, wat resulteert in een dynamisch vuur met een realistische uitstraling.

Extra informatie

Model

MF 700-60 GHE 1S, MF 800-40 GHE 1S

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Aardgas, butaan, propaan