Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Avenue Plus Hoek

Vanaf 5484,-

De Avenue plus vertegenwoordigt de nieuwste generatie gesloten gashaarden, hoewel het vermogen lager is dan de Avenue reeks bereikt de Avenue plus het hoogste rendement binnen het Metalfire-gamma, 90%.

 

Artikelnummer: c45008212f7b Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Avenue Plus is een gesloten gashaard die een nog hoger rendement biedt dan de Avenue. Deze haard staat bekend om zijn comfort en gebruiksgemak, en biedt een adembenemend vlammenspel voor een schitterend vuurzicht. Metalfire is gespecialiseerd in maatwerk, waarbij gedacht kan worden aan afwerkingskaders, concepten, vloerplaten en houtbergingen. Door al deze mogelijkheden krijgt uw haard een unieke uitstraling en wordt het terecht het hart van uw huis genoemd.

 

De bediening van deze haard verloopt via de RF afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en vlamhoogte naar wens kunt instellen. De Avenue beschikt over een dubbele brander, waarbij elke brander afzonderlijk bedienbaar is. Hierdoor kunt u ook 50% van het vermogen gebruiken wanneer maximale verwarming niet nodig is.

 

Als u wilt besparen op gas, biedt de Ecowave-functie uitkomst. Door deze functie in te schakelen, kunt u tot 40% gas besparen, terwijl de functie ook automatisch zorgt voor afwisseling van de vlamhoogte. Dit resulteert in een dynamisch vuur met een realistische uitstraling.

Extra informatie

Model

MF 700-60 GHE 2s L/R, MF 800-40 GHE 2S L/R

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig (hoek)
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Aardgas, butaan, propaan