Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 80-60

Vanaf 3855,-

De Smart Bell 80-60, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard uitgerust met MagniFire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 80-60, een concentrische inzethaard, is ontworpen met speciale aandacht voor renovatieprojecten, waarbij het minimalisme en de efficiƫntie samenkomen. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een perfecte oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor renovatieprojecten waar optimalisatie van beschikbare ruimte cruciaal is.

 

Een opvallend kenmerk van de Smart Bell 80-60 is de optionele ventilatoruitrusting, waarmee de haard kan worden uitgerust. Deze toevoeging zorgt voor een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een praktische warmtebron wordt. Deze flexibiliteit benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het aantrekkelijk voor diegenen die geavanceerde functies zoeken.

 

Naast zijn praktische voordelen biedt de Smart Bell 80-60 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en rustgevende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze samensmelting van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een artistieke verrijking voor het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 80-60 voorzien van MagniFire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 80-60 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties zoeken in een haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,5 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas