Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP105/79F

Vanaf 6450,-

Bij Kalfire GP haarden creëer je jouw ideale vuurervaring met keuzes in binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals hybride/led en NSG. Personaliseer je haard voor een perfecte match met je ontwerp en smaak.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire GP Haarden: Personaliseer Jouw Vuurervaring

Bij de Kalfire GP haarden staan personalisatie en flexibiliteit centraal. Met diverse keuzemogelijkheden in binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals de hybride/led-functie en NSG-functie, kun je jouw haard volledig afstemmen op je eigen ontwerp en persoonlijke smaak.

 

BINNENWERK: Sfeervolle Variatie

Het binnenwerk van de Kalfire GP haarden is een essentieel element dat zowel het beeld als de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire GP105/59F kun je kiezen tussen een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Voor nog meer variatie is er zelfs de mogelijkheid om te opteren voor een steenmotief binnenwerk, al dan niet met een steenmotief dorpel.

 

INBOUWKADERS: Passend in Elk Design

De inbouwkaders bieden een breed scala aan mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte, waardoor je een oplossing hebt voor vrijwel elk design. Bij dit specifieke model, de Kalfire GP105/59F, kun je kiezen uit een 3, 7, of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm. Hiermee heb je de vrijheid om de haard aan te passen aan de specifieke eisen van jouw interieur.

 

ONTSPIEGELD GLAS: Ongestoord Genieten van het Vuur

Met ontspiegeld glas geniet je ongehinderd van het vuur. Reflecties zijn tot een absoluut minimum beperkt, waardoor je een echt “open-haard” gevoel ervaart. Dit draagt bij aan een optimale vuurbeleving en creëert een gezellige atmosfeer in je leefruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,3 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas