Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G125/37C

Vanaf 5740,-

Met de Kalfire G hoekhaarden creëer je een gashaard die perfect aansluit op jouw stijl en ruimte, door te kiezen uit diverse vullingen en binnenwerken voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G hoekhaarden bieden een uitgebreide selectie aan vullingen en binnenwerken, waarmee je een gashaard kunt samenstellen die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en de inrichting van de ruimte waarin de haard is geplaatst. Door te variëren in vullingen en binnenwerken kun je een unieke en persoonlijke sfeer creëren die past bij de ambiance van je woning.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G125/37C heb je verschillende keuzemogelijkheden. Je kunt gaan voor de warme uitstraling van keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een klassiekere look. Als je een eigentijdse touch verkiest, zijn er witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze variatie aan vullingen stelt je in staat om de haard aan te passen aan jouw specifieke voorkeuren en de gewenste uitstraling van de ruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G125/37C is een cruciaal element dat niet alleen de sfeer bepaalt wanneer de haard brandt, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. De verschillende mogelijkheden in binnenwerken bieden de flexibiliteit om de haard aan te passen aan de gewenste stijl van je interieur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas