Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP80/54T

Vanaf 5910,-

Met de Kalfire GP80/54T tunnelhaard personaliseer je je gashaard door te kiezen uit diverse binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies zoals hybride/led en NSG, zodat de haard perfect aansluit op je stijl en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP80/54T tunnelhaard biedt een ongeƫvenaarde mogelijkheid om een gashaard op maat samen te stellen die naadloos past bij jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met diverse keuzes, waaronder verschillende binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies, wordt de haard niet alleen een bron van warmte, maar ook een esthetisch statement in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP80/54T speelt een centrale rol in het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzes dragen niet alleen bij aan een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar ook wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

INBOUWKADERS

De inbouwkaders bieden volop mogelijkheden om te spelen met de inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design moeiteloos kan worden geĆÆntegreerd. Bij dit model kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de haard niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk, perfect passend bij de specifieke kenmerken van je ruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas