Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 90-75

Vanaf 6097,-

De Gas Fire Front 90-75, met Premium Fire 2 technologie, is een opmerkelijke fronthaard voor zowel aardgas als propaan, met diverse personalisatiemogelijkheden zoals kadervarianten en houtstamkleuren.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 90-75 betovert met zijn unieke design en kenmerkt zich als een fronthaard van hoogwaardige kwaliteit voorzien van de indrukwekkende Premium Fire 2 technologie. Deze haard combineert een verfijnde uitstraling met uitmuntende prestaties. Dankzij het Premium Fire 2 systeem geniet je van een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving die warmte en sfeer toevoegen aan elke ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

Een opvallend kenmerk van de Gas Fire Front 90-75 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze, geschikt voor zowel aardgas als propaan. De volledige technologie is geĆÆntegreerd in het toestel, waardoor extra muurkastjes overbodig zijn en het strakke ontwerp behouden blijft, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan het interieur.

 

De haard biedt een scala aan personalisatiemogelijkheden, waaronder keuzes uit vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+. Daarnaast zijn er opties voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen, en een keuze van achterwandontwerpen, zoals een industriĆ«le geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om concentrische vrijheid te bieden en te profiteren van het Opti-Vent systeem, combineert de Gas Fire Front 90-75 niet alleen een elegant ontwerp met functionele kenmerken, maar biedt het ook flexibiliteit in verschillende ruimteconfiguraties. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in diverse afmetingen, wat hem geschikt maakt voor verschillende interieurbehoeften.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw