Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Metalfire Avenue Tunnel

Vanaf 6809,-

De Avenue vertegenwoordigt de gesloten gashaarden met hoog rendement in het Metalfire-gamma. De sleutelwoorden zijn comfort en gebruiksgemak, gepaard met een adembenemend vlammenspel en ongekende sensaties. Deze haard is verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Artikelnummer: 0533a888904b Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Avenue is een gesloten gashaard met een hoog rendement en biedt comfort en gebruiksgemak, met een adembenemend vlammenspel voor een schitterend vuurzicht. Door de transparantie van de haard kunnen meerdere ruimtes samenkomen tot één geheel, waardoor het een ideale keuze is als verbindend element in uw huis. Metalfire biedt maatwerkoplossingen zoals afwerkingskaders, concepten, vloerplaten en houtbergingen, waardoor uw haard een unieke uitstraling krijgt en het hart van uw huis wordt.

 

De bediening van deze haard verloopt eenvoudig met de RF afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en vlamhoogte kunt instellen. De Avenue beschikt over een dubbele brander, waardoor u elke brander afzonderlijk kunt bedienen en zelfs 50% van het vermogen kunt gebruiken wanneer maximale verwarming niet nodig is. Voor gasbesparing is de Ecowave-functie beschikbaar, waarmee tot 40% gas kan worden bespaard en automatisch wordt gezorgd voor een afwisseling van de vlamhoogte, wat resulteert in een dynamisch vuur met een realistische uitstraling.

Extra informatie

Model

MF 900-60 GHE T, MF 1050-40 GHE T

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Metalfire
 • Stijl
  Inbouw