Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP115/55S

Vanaf 6705,-

Met de Kalfire GP driezijdige haarden stel je een gashaard op maat samen door te kiezen uit diverse binnenwerken, en optioneel de hybride/led en NSG functies, waardoor je een haard hebt die perfect past bij jouw smaak en de uitstraling van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP driezijdige haarden bieden de mogelijkheid om een unieke gashaard samen te stellen die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met verschillende binnenwerken om uit te kiezen en de optionele integratie van hybride/led en NSG functies, wordt de haard niet alleen een warmtebron maar ook een stijlvol element in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP115/55S is een essentieel element dat niet alleen het visuele aspect maar ook de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzemogelijkheden zorgen niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algehele ambiance van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de Kalfire GP driezijdige haard volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de unieke stijl van je woonomgeving. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas