Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 90-80

Vanaf 4803,-

Specifiek ontworpen voor renovaties, combineert deze haard doeltreffendheid met verfijning, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan verschillende interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 90-80, een concentrische inzethaard, vertegenwoordigt een uitgebalanceerde combinatie van moderne functionaliteit en design, met een speciale focus op renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een voortreffelijke oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit kenmerk maakt het een ideale keuze voor renovaties waarbij ruimte-optimalisatie van essentieel belang is.

 

Een opvallend kenmerk van de Smart Bell 90-80 is de optionele ventilatiemogelijkheid. Hierdoor kan de haard worden uitgerust met een ventilator die zorgt voor een verbeterde warmteverspreiding in de ruimte. Zo transformeert de haard niet alleen in een visuele aanvulling, maar ook in een praktische warmtebron. Deze veelzijdigheid onderstreept de brede toepasbaarheid van de haard voor verschillende behoeften.

 

Naast praktische voordelen biedt de Smart Bell 90-80 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een gastvrije en ontspannen sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een bron van warmte, maar ook een verfijnde toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 90-80 uitgerust met Premiumfire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waarbij het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 90-80 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas