Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP105/59F

Vanaf 6045,-

In essentie bieden de Kalfire GP haarden niet alleen warmte en sfeer, maar ook een veelzijdige vuurbeleving die aansluit op jouw individuele smaak en de esthetiek van je woning. Met de vrijheid om verschillende elementen te personaliseren, kun je een haard creëren die niet alleen aan je functionele behoeften voldoet maar ook een opvallend kenmerk vormt in je interieur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire GP Haarden: Creëer Jouw Perfecte Vuurbeleving

Bij de Kalfire GP haarden krijg je de mogelijkheid om je vuurbeleving volledig naar wens te configureren. Met keuzes in binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals de hybride/led-functie en NSG-functie, kun je de haard aanpassen aan jouw ontwerp en persoonlijke smaak.

 

BINNENWERK: Bepalend voor Beeld en Sfeer

Het binnenwerk van de Kalfire GP105/59F is een essentieel element dat niet alleen het uiterlijk bepaalt wanneer de haard brandt, maar ook de sfeer in de ruimte wanneer deze niet in gebruik is. Hier kun je kiezen tussen een vlak binnenwerk, een binnenwerk met een aantrekkelijk design, of zelfs een binnenwerk van zwart keramisch glas. Zo heb je de vrijheid om het binnenwerk te selecteren dat perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

 

INBOUWKADERS: Variëteit in Diepte voor Diverse Designs

De inbouwkaders van de Kalfire GP haarden bieden diverse mogelijkheden om te spelen met de inbouwdiepte. Je hebt de keuze tussen een 3 cm, 7 cm, of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 mm of 8 mm. Hierdoor kun je de haard naadloos integreren in vrijwel elk design, afgestemd op de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

 

ONTSPIEGELD GLAS: Optimaal Zicht op het Vuur

Met ontspiegeld glas kun je ongehinderd genieten van het vuur. Reflecties worden tot een minimum beperkt, waardoor je een werkelijk “open-haard” gevoel ervaart. Het ontspiegelde glas biedt een helder zicht op de vlammen, waardoor de haard nog meer tot zijn recht komt in jouw leefruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas