Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 120 Hoek L/R

Vanaf 5459,-

De Trimline 120 Corner, een hoekhaard met elegant zwart glazen achterwand, standaard voorzien van kloofhoutstammen en lamellen achterwand, inclusief Ecomax afstandsbediening en optionele WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Stel je eens voor; een hoekhaard in jouw huis… Denk eens aan al die gezellige en fijne momenten die je daar gaat beleven. Met de Trimline 120 Corner kan daar geen enkel misverstand over bestaan. Dat wordt eersteklas genieten. CreĆ«er jouw eigen knusse en favoriete hoekje.

 

Deze hoekhaard is opvallend hoger ingebouwd, specifiek afgestemd op de eethoek, waardoor het een centraal punt van gezelligheid wordt. De uitvoering is voorzien van een elegant zwart glazen achterwand, wat het geheel een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Standaard is de Trimline 120 Corner uitgerust met een branderbed van kloofhoutstammen en een lamellen achterwand. Bovendien is deze haard ook beschikbaar als panoramahaard, waardoor je flexibiliteit hebt in het ontwerpen van jouw ideale haardopstelling.

 

De Trimline 120 Corner wordt geleverd inclusief de handige Ecomax afstandsbediening, waarmee je eenvoudig de haard kunt bedienen. Voor extra gebruiksgemak is er de optionele WiFi-bediening via de Trimline Fires-app, waarmee je de haard kunt regelen met je smartphone of tablet.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  11,2 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas