Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi75/59F

Vanaf 6250,-

Kalfire Gi haarden hebben geavanceerde Gi-technologie voor een prachtig vlambeeld met minder gasverbruik. Extra’s zoals Ember Glow, NSG-functie, verschillende binnenwerken en inbouwkaders zijn optioneel. Het binnenwerk en inbouwkaders zijn aanpasbaar. Ontspiegeld glas biedt helder zicht op het vuur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Indrukwekkende Vlambeleving

 

Kalfire Gi haarden komen standaard met de baanbrekende Gi-technologie, wat resulteert in een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de mooie vlammen draagt de ge├»ntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) standaard bij aan de optimale vuurbeleving. Optioneel kun je kiezen voor extra’s zoals de NSG-functie, diverse binnenwerken en inbouwkaders. Zo pas je de haard aan naar jouw persoonlijke ontwerp en voorkeuren. De haard kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken: Visueel en Sfeerbepalend

 

Het binnenwerk van de Kalfire Gi80/55C is een essentieel element voor de visuele uitstraling en sfeer, zelfs als de haard niet brandt. Je hebt de keuze uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders: Flexibiliteit in Diepte en Ontwerp

 

Inbouwkaders bieden flexibiliteit in diepte en zijn een oplossing voor verschillende ontwerpen. Voor dit specifieke model kun je kiezen tussen een inbouwkader van 3 of 7 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas